L’Ajuntament de Crevillent reparteix material sanitari en els col-legis de Crevillent

L’Ajuntament de Crevillent ha distribuït en tots els Centres Educatius una sèrie de materials sanitaris per a complementar el material que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha subministrat a aquests Centres.

Crevillent (28/10/2020).- El material ha sigut repartit tenint en compte el nombre d’alumnes i de professors de cadascun dels Centres d’Educació Infantil i Primària i en els dos IES. El material més nombrós repartit ha sigut el de les masqueretes quirúrgiques, de les quals s’han repartit un total de 2.500 perquè els centres les tinguen en reserva per als alumnes i 250 masqueretes FP2 per al professorat. El material posat a la disposició de cada Centre ha sigut:

 • Masqueretes quirúrgiques
 • Masqueretes FP2
 • Gel hidroalcohòlic
 • Vestit d’emergència
 • Ulleres protectores
 • Guants de protecció

Des de l’Ajuntament s’ha volgut dotar d’aquest material als col·legis per a ajudar al fet que els Centres puguen disposar d’una reserva que puga afavorir el manteniment de la seguretat sanitària ,tan important en aquests moments de pandèmia, en tots els sectors educatius.

El Regidor d’Educació, Jesús Ruiz, ha volgut agrair l’enorme esforç que des dels Centres Educatius estan fent el professorat, l’alumnat i els pares i mares perquè els nostres col·legis siguen espais segurs i poder així continuar amb l’ensenyament presencial com la millor manera d’ajudar a tots els alumnes en el seu procés de formació.

EL AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT REPARTE MATERIAL SANITARIO  EN LOS COLEGIOS DE CREVILLENT

 • El Ayuntamiento de Crevillent ha distribuido en todos los Centros Educativos una serie de materiales sanitarios para complementar  el material que la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte ha suministrado a estos Centros

 

Crevillent (28/10/2020).- El material ha sido repartido teniendo en cuenta el número de alumnos  y de profesores de cada uno de los Centros de Educación Infantil y Primaria y en los dos IES. El material más numeroso repartido ha sido el de las mascarillas quirúrgicas, de las que se han repartido un total de 2.500 para que los centros las tengan  en reserva para los alumnos y 250 mascarillas FP2 para el profesorado. El material puesto a disposición de cada Centro ha sido:

 • Mascarillas quirúrgicas
 • Mascarillas FP2
 • Gel hidroalcohólico
 • Vestido de emergencia
 • Gafas Protectoras
 • Guantes de protección

Desde al Ayuntamiento se ha querido dotar de este material a los colegios para ayudar a que los Centros puedan disponer de una reserva que pueda favorecer el mantenimiento de la seguridad sanitaria, tan importante en estos momentos de pandemia, en todos los sectores educativos.

El Concejal de Educación, Jesús Ruiz, ha querido agradecer el enorme esfuerzo que desde la Centros Educativos está haciendo el profesorado, el alumnado y los padres y madres para que nuestros colegios sean espacios seguros y poder así continuar con la enseñanza presencial como la mejor forma de ayudar a todos los alumnos en su proceso de formación.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies