L’Escola d’Estiu de Crevillent “Estiu Esport” arrancarà l’1 de juliol

La Regidoria d’Esports informa que els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys podran gaudir d’un programa lúdic-esportiu des de l’1 fins al 30 de juliol, aprenent i jugant amb metodologies adaptades a cada etapa educativa. El període d’inscripció comença el 21 de juny en el Gimnàs Municipal

 

Crevillent (14/06/2021).- La Regidoria d’Esports de Crevillent ja ha posat data a la seua Escola d’Estiu. El programa lúdic-esportiu “Estiu Esport” es desenvoluparà de l’1 al 30 de juliol de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 13.00 hores, i està dirigit als xiquets i xiquetes des dels 4 fins als 12 anys, comprenent les etapes educatives de 4 i 5 anys d’Educació Infantil i 1r, 2n i 3r Cicle d’Educació Primària.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dilluns 21 de juny en el Gimnàs Municipal i l’alumnat es dividirà per edats en quatre grups de 30 persones. El programa educatiu es durà a terme en diferents instal·lacions municipals: Poliesportiu Félix Candela, Camp de Futbol Enrique Miralles, Piscina i Gimnàs Municipal, Trinquet de la Ciutat Esportiva Nord i Pavelló Abrets. El preu serà de 75 € per a un xiquet/a i 55 € per al segon i/o tercer germà o germana.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea Marcelino Giménez, Estiu Esport permetrà gaudir als més joves d’un estiu actiu, aprenent i jugant amb metodologies totalment lúdiques i adaptades a cada etapa educativa mitjançant jocs, dinàmiques i activitats esportives, artístiques i d’expressió creativa. A més, totes les activitats estaran supervisades i comptaran amb els deguts protocols sanitaris enfront de la Covid-19.

“Malgrat ser un any complicat per a l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments, des de la Regidoria d’Esports hem fet l’esforç i les gestions oportunes perquè puga haver-hi escola d’estiu perquè entenem que, a part dels beneficis que té per als xiquets i les xiquetes, és fonamental per a les famílies comptar amb alternatives educatives i d’oci per als seus fills i filles en aquestes dates”, afig l’edil.

La Escuela de Verano de Crevillent “Estiu Esport” arrancará el 1 de julio

 

  • La Concejalía de Deportes informa que los niños y niñas de 4 a 12 años podrán disfrutar de un programa lúdico-deportivo desde el 1 hasta el 30 de julio, aprendiendo y jugando con metodologías adaptadas a cada etapa educativa. El periodo de inscripción comienza el 21 de junio en el Gimnasio Municipal

Crevillent (14/06/2021).- La Concejalía de Deportes de Crevillent ya ha puesto fecha a su Escuela de Verano. El programa lúdico-deportivo “Estiu Esport” se desarrollará del 1 al 30 de julio de lunes a viernes, en horario de 9:00 a 13:00 horas, y está dirigido a los niños y niñas desde los 4 hasta los 12 años, comprendiendo las etapas educativas de 4 y 5 años de Educación Infantil y 1º, 2º y 3º Ciclo de Educación Primaria.

Las inscripciones se podrán realizar a partir del lunes 21 de junio en el Gimnasio Municipal y el alumnado se dividirá por edades en cuatro grupos de 30 personas. El programa educativo se llevará a cabo en diferentes instalaciones municipales: Polideportivo Félix Candela, Campo de Fútbol Enrique Miralles, Piscina y Gimnasio Municipal, Trinquet de la Ciudad Deportiva Norte y Pabellón Abrets. El precio será de 75 € para un niño/a y 55 € para el segundo y/o tercer hermano/a.

Según ha explicado el concejal del área Marcelino Giménez, Estiu Esport permitirá disfrutar a los más jóvenes de un verano activo, aprendiendo y jugando con metodologías totalmente lúdicas y adaptadas a cada etapa educativa mediante juegos, dinámicas y actividades deportivas, artísticas y de expresión creativa. Además, todas las actividades estarán supervisadas y contarán con los debidos protocolos sanitarios frente a la Covid-19.

“A pesar de ser un año complicado para la organización de este tipo de eventos, desde la Concejalía de Deportes hemos hecho el esfuerzo y las gestiones oportunas para que pueda haber escuela de verano porque entendemos que, a parte de los beneficios que tiene para los niños y las niñas, es fundamental para las familias contar con alternativas educativas y de ocio para sus hijos e hijas en estas fechas”, añade el edil.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies