Continuen les gestions des de l’Ajuntament davant el problema dels impagaments a l’IES Canonge Manchón

El director general de centres docents ha contactat amb l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, per a informar del pagament de 11.000 euros corresponents al mes de juliol i anunciar que el pagament d’agost arribarà en els pròxims dies

Des de la Conselleria d’Educació afirmen que s’està treballant al costat de la Conselleria d’Hisenda per a avançar en el pagament dels deutes pendents amb el centre des de 2020

 

Crevillent (09/09/2021).- En el dia d’ahir el director general de centres docents de la Conselleria d’Educació, José Joaquín Carrión, va contactar amb l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, per a informar-lo que s’havia procedit a realitzar el pagament corresponent al mes de juliol, amb un muntant total de més de 11.000 euros a l’IES Canonge Manchón, i que en els pròxims dies es rebrà el corresponent al mes d’agost, per una quantitat similar.

Des de la Conselleria d’Educació es va informar també que s’estava en converses amb la Conselleria d’Hisenda per a donar una solució als deutes pendents de l’any 2020. A més, el propi director general de centres es va posar a la disposició de la direcció del Canonge Manchón per a explicar de primera mà tots els passos i procediments que s’estan seguint des de la Conselleria d’Educació i des de la d’Hisenda.

El regidor d’Educació, Jesús Ruiz, ha comentat que aquesta informació ha sigut transmesa personalment per l’alcalde al director de l’IES Canonge Manchón, i que des del Govern municipal esperen que la Generalitat puga donar solució com més prompte millor a aquest problema, d’igual manera que s’ha donat solució a altres problemes heretats, com ha succeït recentment amb l’augment de l’oferta dels cicles formatius i de les plantilles en els instituts, que per primera vegada aquest curs comptaran amb un/a orientador/a per a cada centre d’Infantil i Primària a temps complet.

  

Continúan las gestiones desde el Ayuntamiento ante el problema de los impagos al IES Canónigo Manchón

 

  • El director general de centros docentes ha contactado con el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, para informar del pago de 11.000 euros correspondientes al mes de julio y anunciar que el pago de agosto llegará en los próximos días

 

  • Desde la Conselleria de Educación afirman que se está trabajando junto a la Conselleria de Hacienda para avanzar en el pago de las deudas pendientes con el centro desde 2020

Crevillent (09/09/2021).- En el día de ayer el director general de centros docentes de la Conselleria de Educación, José Joaquín Carrión, contactó con el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, para informarle de que se había procedido a realizar el pago correspondiente al mes de julio, con un montante total de más de 11.000 euros al IES Canónigo Manchón, y que en los próximos días se recibirá el correspondiente al mes de agosto, por una cantidad similar.

Desde la Conselleria de Educación se informó también de que se estaba en conversaciones con la Conselleria de Hacienda para dar una solución a las deudas pendientes del año 2020. Además, el propio director general de centros se puso a disposición de la dirección del Canónigo Manchón para explicar de primera mano todos los pasos y procedimientos que se están siguiendo desde la Conselleria de Educación y desde la de Hacienda.

El concejal de Educación, Jesús Ruiz, ha comentado que esta información ha sido transmitida personalmente por el alcalde al director del IES Canónigo Manchón, y que desde el Gobierno municipal esperan que la Generalitat pueda dar solución cuanto antes a este problema, de igual manera que se ha dado solución a otros problemas heredados, como ha sucedido recientemente con el aumento de la oferta de los ciclos formativos y de las plantillas en los institutos, que por primera vez este curso van a contar con un/a orientador/a para cada centro de Infantil y Primaria a tiempo completo.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies