Bon acolliment dels tallers de suport a les famílies monoparentals i monomarentals de Crevillent

La Regidoria de Drets Socials i Desenvolupament Humà destaca la participació majoritària de famílies monomarentals amb fills i filles amb edats compreses entre els dos i els quinze anys

 

Crevillent (15/09/2021).- La Regidoria de Drets Socials i Desenvolupament Humà ha desenvolupat, a través de Creu Roja i amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant, una sèrie de tallers i activitats dirigides a les famílies monoparentals i monomarentals, amb l’objectiu d’ajudar-los a fer front a les principals dificultats a les quals s’han enfrontat amb motiu de la pandèmia.

Segons la regidora de l’àrea, Montserrat Pineda, els tallers han comptat amb un molt bon acolliment, fins i tot els realitzats durant el període estival, i amb una taxa de participació elevada, sent les de major èxit les activitats lúdic-familiars grupals. Pineda ha destacat la presència i participació de famílies monomarentals, principalment en els tallers dirigits als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els dos i els quinze anys, així com també en les activitats grupals setmanals d’oci familiar.

Des de la regidoria expliquen que alguns dels objectius perseguits, tant amb les activitats infantojuvenils com amb les dirigides a les persones adultes, han sigut millorar la comunicació intrafamiliar i social, ampliar i fomentar les xarxes de suport de les persones destinatàries o oferir eines, pautes i estratègies de suport a la criança, tractant qüestions com els rols en la llar, la comunicació assertiva, o promovent valors com el respecte i la tolerància.

 

Buena acogida de los talleres de apoyo a las familias monoparentales y monomarentales en Crevillent

 

  • La Concejalía de Derechos Sociales y Desarrollo Humano destaca la participación mayoritaria de familias monomarentales con hijos e hijas con edades comprendidas entre los dos y los quince años

Crevillent (15/09/2021).- La Concejalía de Derechos Sociales y Desarrollo Humano ha desarrollado, a través de Cruz Roja y con el apoyo económico de la Diputación de Alicante, una serie de talleres y actividades dirigidas a las familias monoparentales y monomarentales, con el objetivo de ayudarles a hacer frente a las principales dificultades a las que se han enfrentado con motivo de la pandemia.

Según la concejala del área, Montserrat Pineda, los talleres han contado con una muy buena acogida, incluso los realizados durante el periodo estival, y con una tasa de participación elevada, siendo las de mayor éxito las actividades lúdico-familiares grupales. Pineda ha destacado la presencia y participación de familias monomarentales, principalmente en los talleres dirigidos a los niños y niñas de edades comprendidas entre los dos y los quince años, así como también en las actividades grupales semanales de ocio familiar.

Desde la concejalía explican que algunos de los objetivos perseguidos, tanto con las actividades infanto-juveniles como con las dirigidas a las personas adultas, han sido mejorar la comunicación intrafamiliar y social, ampliar y fomentar las redes de apoyo de las personas destinatarias u ofrecer herramientas, pautas y estrategias de apoyo a la crianza, tratando cuestiones como los roles en el hogar, la comunicación asertiva, o promoviendo valores como el respeto y la tolerancia.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies