Clausura del Taller d’Ocupació “Vila de Crevillent VII” i lliurament de diplomes

Un total de 20 alumnes han participat durant un any en aquest programa d’ocupació i formació en les especialitats d’Atenció sociosanitària i Dinamització comunitària

 

Crevillent (29/12/2021).- Aquest matí s’ha dut a terme en el Centre Jove l’acte de clausura del Taller d’Ocupació “Vila de Crevillent VII”, posat en marxa des de la Regidoria d’Economia Sostenible fa un any.

Aquest programa d’ocupació i formació ha sigut impartit en dues especialitats: Atenció Sociosanitària a persones en domicili i Dinamització Comunitària-Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, on han participat un total de 20 persones, 10 en cada especialitat.

En l’acte han sigut presents l’alcalde José Manuel Penalva, la directora del Taller Yolanda Lledó i el director de l’ADL Rafa Pastor, així com gran part del professorat i l’alumnat del taller cofinançat pel SERVEF i el Fons Social Europeu.

Durant el desenvolupament de l’acte s’han projectat dos vídeos en els quals s’han mostrat tots els treballs i activitats realitzades al llarg de l’any. En finalitzar s’ha fet lliurament a l’alumnat d’un diploma acreditatiu dels mòduls impartits.

Clausura del Taller de Empleo “Villa de Crevillent VII” y entrega de diplomas

 

  • Un total de 20 alumnos y alumnas han participado durante un año en este programa de empleo y formación en las especialidades de Atención sociosanitaria y Dinamización comunitaria

 

Crevillent (29/12/2021).- Esta mañana se ha llevado a cabo en el Centre Jove el acto de clausura del Taller de Empleo “Villa de Crevillent VII”, puesto en marcha desde la Concejalía de Economía Sostenible hace un año.

Este programa de empleo y formación ha sido impartido en dos especialidades: Atención Sociosanitaria a personas en domicilio y Dinamización Comunitaria-Dinamización de actividades de tiempo libre educativo infantil y juvenil, donde han participado un total de 20 personas, 10 en cada especialidad.

En el acto han estado presentes el alcalde José Manuel Penalva, la directora del Taller Yolanda Lledó y el director de la ADL Rafa Pastor, así como gran parte del profesorado y el alumnado del taller cofinanciado por el Servef y el Fondo Social Europeo.

Durante el desarrollo del acto se han proyectado dos vídeos en los que se han mostrado todos los trabajos y actividades realizadas a lo largo del año. Al finalizar, se ha hecho entrega al alumnado de un diploma acreditativo de los módulos impartidos.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies