Inauguración de la exposición dedicada a Carmelina Sánchez Cutillas

 

Inauguració de l’exposició dedicada a  Carmelina Sánchez-Cutillas 

  • A partir de hui, dia 8 d’octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” trobarem l’exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, amb motiu de l’escriptora de l’any 2020-2021

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, informa que a partir de hui, dia 8 d’octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública  Municipal “Enric Valor” trobarem l’exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, exposició que ha organitzat  l’Acadèmia Valenciana de la Llengua amb motiu de l’escriptora de l’any 2020- 2021. 

Carmelina Sánchez-Cutillas, historiadora, poeta i novel·lista, està vinculada a la ciutat d’Altea, la Marina Baixa, a la qual va dedicar un dels llibres de records i d’infància més sentits i lligats a la mediterrània com és “Matèria de Bretanya”. Qualsevol visitant pot descobrir en esta exposició la vida i obra d’una de les més grans escriptores en valencià del segle XX. L’exposició estarà situada al vestíbul de la Biblioteca i estarà oberta en horari de 9:30 a 13:30 i de 17.00 a 20.30 h, de dilluns a divendres i de 9:30 a  13:30, els dissabtes. Per a accedir serà obligatori l’ús de mascareta i es recomana seguir les indicacions del personal de la Biblioteca en matèria de seguretat i prevenció del Covid-19. 

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” és una de les biblioteques adherides a l’any Carmelina Sánchez-Cutillas (#AnyCarmelinaSC) per a difondre l’obra d’esta gran escriptora. Des de la Regidoria de Cultura d’este ajuntament s’ha oferit als  alumnes de l’Escola de Persones Adultes i als instituts de la localitat la  possibilitat de visitar l’exposició i aprofundir en la figura de Carmelina Sánchez-Cutillas. 

A més, esta mostra estarà acompanyada d’una selecció de llibres de l’escriptora que podran prestar-se per a la seua lectura.

Inauguración de la exposición dedicada a Carmelina Sánchez Cutillas 

  • A partir de hoy, día 8 de octubre, y hasta el 15 del mismo mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” encontraremos la exposición itinerante “Carmelina Sánchez-Cutillas: Desde las fronteras del silencio”, exposición que ha organizado la “Acadèmia Valenciana de la Llengua” con motivo de la escritora del año 2020-2021 

El Concejal de Cultura, Jesús Ruiz, informa que  hoy día 8 de octubre y hasta el 15 del mismo mes en la Biblioteca  Pública Municipal “Enric Valor” encontraremos la exposición itinerante  “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, exposición que  ha organizado la Acadèmia Valenciana de la Llengua con motivo de la escritora  del año 2020-2021. 

Carmelina Sánchez-Cutillas historiadora, poeta y novelista, está vinculada a la ciudad de Altea, la Marina Baixa, a la cual  dedicó uno de los libros de recuerdos y de niñez más sentidos y ligados a la  mediterránea como es “Matèria de Bretanya”. Cualquier visitante puede descubrir en esta exposición la vida y obra de una de las más grandes escritoras en valenciano del siglo XX. La exposición estará situada en el vestíbulo de la  Biblioteca y estará abierta en horario de 9:30 a 13:30 y de 17.00 a 20.30 h, de  lunes a viernes y de 9:30 a 13:30, los sábados. Para acceder será obligatorio el  uso de mascarilla y se recomienda seguir las indicaciones del personal de la  Biblioteca en materia de seguridad y prevención del Covid-19. 

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” es una de las bibliotecas adheridas  en el año Carmelina Sánchez-Cutillas (#AnyCarmelinaSC) para difundir la obra  de esta gran escritora. Desde la Concejalía de Cultura de este ayuntamiento se  ha ofertado a los alumnos de la Escuela de Personas Adultas y a los institutos  de la localidad la posibilidad de visitar la exposición y profundizar en la figura  de Carmelina Sánchez Cutillas. 

Además, esta muestra estará acompañada de una selección de libros de  esta escritora que podrán prestarse para su lectura.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies