El nou Teatre Chapí de Crevillent comptarà amb una plataforma hidràulica movible que permetrà ampliar aforament i escenari

  • La Conselleria de Cultura ha donat el vistiplau al canvi de butaques contemplades en el projecte original de l’escola teatre per unes altres molt més àmplies i còmodes, així com la incorporació d’una plataforma que permetrà fer més gran l’escenari o augmentar l’aforament, en funció de les necessitats

  • L’alcalde de Crevillent ha afirmat que l’“obra avança a bon ritme” i que es té com a objectiu acabar-la durant l’any pròxim. L’Ajuntament de manera coordinada realitzarà la urbanització i condicionament dels voltants i la plaça del teatre

 

Crevillent (15/11/2021).- L’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha anunciat hui que el nou Teatre Chapí de Crevillent, actualment en construcció, comptarà amb una plataforma hidràulica desplaçable que permetrà incrementar l’espai destinat a l’escenari o el nombre de seients disponibles en la platea, amb dues files de butaques més, en funció de les necessitats de cada actuació.

Segons ha explicat l’alcalde, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat València ha donat el vistiplau i assumeix tant aquesta incorporació, no contemplada en la memòria econòmica, com la modificació de les butaques contemplades en el projecte, ja que les primeres estaven dissenyades per a ser utilitzades en la Sala d’actes d’una escola i no reunia les condicions de comoditat i disseny necessàries per a un teatre.

Uns canvis que també eren necessaris per a poder dotar de l’espai i les característiques que requereixen els seients adaptats a persones amb discapacitat, garantint així l’accessibilitat del recinte.

José Manuel Penalva ha afirmat que les obres avancen a bon ritme i que la previsió és que a la fi de l’any 2022 es puga posar en marxa el servei d’aquesta nova infraestructura cultural. “Estem realitzant gestions per a coordinar el final de les obres de construcció del teatre amb les quals durem a terme des de l’Ajuntament de Crevillent per al condicionament i urbanització dels limítrofs de l’edifici i de la plaça, perquè la nostra intenció és que coincidisquen”.

Segons ha avançat Penalva aquestes modificacions del projecte gestionades  amb la Conselleria de Cultura permetrà adaptar el que en el seu moment anava a ser una escola-teatre a “una infraestructura del segle XXI” que complisca els requeriments i necessitats del municipi: un teatre que puga acollir i oferir espectacles culturals de gran qualitat.

 

El nuevo Teatro Chapí de Crevillent contará con una plataforma hidráulica movible que permitirá ampliar aforo y escenario

 

  • La Conselleria de Cultura ha dado el visto bueno al cambio de butacas contempladas en el proyecto original de la escuela teatro por otras mucho más amplias y cómodas, así como la incorporación de una plataforma que permitirá hacer más grande el escenario o aumentar el aforo, en función de las necesidades

 

  • El alcalde de Crevillent ha afirmado que la “obra avanza a buen ritmo” y que se tiene como objetivo acabarla durante el año próximo. El Ayuntamiento de forma coordinada acometerá la urbanización y acondicionamiento de los aledaños y la plaza del teatro

 

Crevillent (15/11/2021).- El alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha anunciado hoy que el nuevo Teatro Chapí de Crevillent, actualmente en construcción, contará con una plataforma hidráulica desplazable que permitirá incrementar el espacio destinado al escenario o el número de asientos disponibles en la platea, con dos filas de butacas más, en función de las necesidades de cada actuación.

Según ha explicado el alcalde, la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte de la Generalitat Valencia ha dado el visto bueno y asume tanto esta incorporación, no contemplada en la memoria económica, como la modificación de las butacas contempladas en el proyecto, ya que las primeras estaban diseñadas para ser utilizadas en el Salón de Actos de una escuela y no reunía las condiciones de comodidad y diseño necesarias para un teatro.

Unos cambios que también eran necesarios para poder dotar del espacio y las características que requieren los asientos adaptados a personas con discapacidad, garantizando así la accesibilidad del recinto.

José Manuel Penalva ha afirmado que las obras avanzan a buen ritmo y que la previsión es que a finales del año 2022 se pueda poner en marcha el servicio de esta nueva infraestructura cultural. “Estamos realizando gestiones para coordinar el final de las obras de construcción del teatro con las que llevaremos a cabo desde el Ayuntamiento de Crevillent para el acondicionamiento y urbanización de los aledaños del edificio y de la plaza, porque nuestra intención es que coincidan”.

Según ha adelantado Penalva estas modificaciones del proyecto gestionadas  con la Conselleria de Cultura permitirá adaptar lo que en su día iba a ser una escuela-teatro a “una infraestructura del siglo XXI” que cumpla los requerimientos y necesidades del municipio: un teatro que pueda acoger y ofrecer espectáculos culturales de gran calidad.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies