Noves voreres en diverses zones de Crevillent per a millorar l’accessibilitat i el trànsit per als vianants

La Regidoria d’Espais Públics ha posat en marxa aquests dies l’ampliació de l’ample de les voreres als carrers Gabriel Miró i Ismael Candela i l’adequació del seu paviment per a facilitar el trànsit dels vianants i dotar-les d’una major seguretat

 

Crevillent (15/12/2021).- El regidor d’Espais Públics, Marcelino Giménez, ha comunicat hui la posada en marxa d’actuacions de millora i adequació en diverses vies de la localitat.

Entre les obres que han començat està l’ampliació i reparació del paviment de les voreres als carrers Gabriel Miró-Passeig Abrets, incrementant l’ample als dos costats de la calçada, i al carrer Ismael Candela, que veurà augmentat l’espai en un dels costats i incorporarà escales en l’altre.

L’edil ha explicat que en aquesta última a més, en comptar amb un pendent molt pronunciat, s’incorporarà una barana amb l’objectiu de servir de suport i proporcionar una major seguretat als vianants a l’hora de desplaçar-se per aquesta via, evitant possibles accidents.

Mentre que l’eixample de les dues voreres al Carrer Gabriel Miró millorarà notablement l’accessibilitat i el trànsit per als vianants en aquesta zona, posant fi a les dificultats i la problemàtica que suposava la seua destacada estretor i permetent, ara sí, circular amb carrets de bebé, carros de la compra, cadires de rodes, caminadors…

Aquestes actuacions eren totalment necessàries amb la condició de millorar i garantir la seguretat dels vianants en transitar per aquests trams. És un pas més en la nostra política de millorar la via pública i el benestar dels veïns i veïnes de Crevillent i els seus barris” ha ressaltat Giménez. Qui ha destacat també que totes dues actuacions seran realitzades per empreses crevillentines i comptaran amb un pressupost total de 32.645 i 27.408 euros respectivament.

 

Nuevas aceras en varias zonas de Crevillent para mejorar la accesibilidad y el tránsito peatonal

 

  • La Concejalía de Espacios Públicos ha puesto en marcha estos días la ampliación del ancho de las aceras en las calles Gabriel Miró e Ismael Candela y la adecuación de su pavimento para facilitar el tránsito de los viandantes y dotarlas de una mayor seguridad

Crevillent (15/12/2021).- El concejal de Espacios Públicos, Marcelino Giménez, ha comunicado hoy la puesta en marcha de actuaciones de mejora y adecuación en varias vías de la localidad.

Entre las obras que han dado comienzo está la ampliación y reparación del pavimento de las aceras en las calles Gabriel Miró-Paseo Abrets, ampliando el ancho a ambos lados de la calzada, y en la calle Ismael Candela, que verá incrementado el espacio en uno de los lados e incorporará escaleras en el otro.

El edil ha explicado que en esta última además, al contar con una pendiente muy pronunciada, se va a incorporar una barandilla con el objetivo de servir de apoyo y proporcionar una mayor seguridad a los viandantes a la hora de desplazarse por esta vía, evitando resbalones y posibles accidentes.

Mientras que el ensanche de las dos aceras en la Calle Gabriel Miró mejorará notablemente la accesibilidad y el tránsito peatonal en esta zona, poniendo fin a las dificultades y la problemática que suponía su destacada estrechez y permitiendo, ahora sí, circular con carritos de bebé, carros de la compra, sillas de ruedas, andadores…

Estas actuaciones eran totalmente necesarias con tal de mejorar y garantizar la seguridad de los viandantes al transitar por estos tramos. Es un paso más en nuestra política de mejorar la vía pública y el bienestar de los vecinos y vecinas de Crevillent y sus barrios” ha resaltado Giménez. Quien ha destacado también que ambas actuaciones serán realizadas por dos empresas crevillentinas y contarán con un presupuesto total de 32.645 y 27.408 euros respectivamente.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies