Les matriculacions per a l’Escola d’Estiu “Estiu Esport”i les activitats esportives de juliol arranquen el 6 de juny

Els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil i Primària podran gaudir d’activitats aquàtiques, esportives, manualitats i altres tallers de l’1 al 29 de juliol. La Regidoria d’Esports indica que enguany s’ha incrementat el nombre de participants i les inscripcions es realitzaran al Gimnàs i la Piscina Municipals de 8.00 h a 22.00 h

Crevillent (24/04/2022).- La Regidoria d’Esports posarà en marxa el pròxim 6 de juny la matriculació per al programa “Estiu Esport”, l’escola d’estiu esportiva enfocada a xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària, d’entre 4 i 12 anys.. Les inscripcions es podran realitzar a partir d’aquest dia al Gimnàs i la Piscina Municipals en horari de 8.00 a 22.00 hores.

El regidor de l’àrea, Marcelino Giménez, ha explicat que hi haurà una gran varietat d’activitats que inclouran esports individuals, col·lectius, tallers d’expressió i ball i de manualitats, així com activitats aquàtiques. La major part d’activitats del programa “Estiu Esport” es desenvoluparan al Félix Candela, encara que algunes es duran a terme a altres instal·lacions municipals com la Ciutat Esportiva Nord i la Piscina Municipal.

Giménez ha ressaltat que enguany les places del programa Estiu Esport s’han incrementat un 35% respecte a l’any 2019, mentre que els preus es mantenen igual: 75 € per cada alumne/a i 55 € en el cas d’inscriure també a un germà/na.

“Després d’aquests anys de pandèmia, des de la regidoria ens alegra poder tornar a la normalitat també en les activitats esportives i esperem que les xiquetes, xiquets i joves de Crevillent gaudisquen d’aquestes activitats lúdiques, aprenent i jugant amb dinàmiques adaptades a cada edat” afig l’edil.

A més, el regidor d’Esports ha comunicat que aquest mateix dia donaran inici les matriculacions per a les activitats de la Piscina i el Gimnàs Municipals per al mes de juliol, com ara natació, aiguagim, zumba, pilates, HIIT, fitness, full bodi o workout, entre altres.

Las matriculaciones para la Escuela de Verano “Estiu Esport”y las actividades deportivas de julio arrancan el 6 de junio

 

  • Los niños y niñas de Educación Infantil y Primaria podrán disfrutar de actividades acuáticas, deportivas, manualidades y otros talleres del 1 al 29 de julio. La Concejalía de Deportes indica que este año se ha incrementado el número de participantes y las inscripciones se realizarán en el Gimnasio y la Piscina Municipal de 8:00 h a 22:00 h

Crevillent (24/04/2022).- La Concejalía de Deportes pondrá en marcha el próximo 6 de junio la matriculación para el programa “Estiu Esport”, la escuela de verano deportiva enfocada a niños y niñas de Infantil y Primaria, de entre 4 y 12 años.. Las inscripciones se podrán realizar a partir de este día en el Gimnasio y la Piscina Municipal en horario de 8:00 a 22:00 horas.

El concejal del área, Marcelino Giménez, ha explicado que habrá una gran variedad de actividades que incluirán deportes individuales, colectivos, talleres de expresión y baile y de manualidades, así como actividades acuáticas. La mayor parte de actividades del programa “Estiu Esport” se desarrollarán en el Félix Candela, aunque algunas se llevarán a cabo en otras instalaciones municipales como la Ciudad Deportiva Norte y la Piscina Municipal.

Giménez ha resaltado que este año las plazas del programa Estiu Esport se han incrementado un 35% respecto al año 2019, mientras que los precios se mantienen igual: 75 € por cada alumno/a y 55 € en el caso de inscribir también a un hermano/a.

“Tras estos años de pandemia, desde la concejalía nos alegra poder volver a la normalidad también en las actividades deportivas y esperamos que las niñas, niños y jóvenes de Crevillent disfruten de estas actividades lúdicas, aprendiendo y jugando con dinámicas adaptadas a cada edad” añade el edil.

Además, el concejal de Deportes ha comunicado que este mismo día darán inicio las matriculaciones para las actividades de la Piscina y el Gimnasio Municipal para el mes de julio, tales como natación, aquagym, zumba, pilates, HIIT, fitness, full body o workout, entre otras.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies