Obert el termini d’inscripció per als Cursos d’Estiu de la UMH a Crevillent

El curs “El valencià per a comunicar V” es desenvoluparà del 4 al 8 de juliol i el d’“Introducció a les tècniques d’adquisició remota i obtenció de models de superfície d’objectes i paisatges” del 5 al 9 de setembre. Les inscripcions es realitzen en línia i totes dues formacions són gratuïtes perquè estan subvencionades per l’Ajuntament de Crevillent

Crevillent (22/06/2022).- Ahir es van presentar a la Casa de Cultura els dos cursos d’estiu de la Universitat Miguel Hernández que tindran lloc enguany a Crevillent amb l’objectiu d’acostar a tots els ciutadans i ciutadanes, sense requisits previs, la formació universitària.

Durant el mes vinent, concretament del 4 al 8 de juliol, es desenvoluparà a la Casa Municipal de Cultura de 16 a 21 hores el curs “El valencià per a comunicar V”, la docent del qual serà Rosa Maria Asencio Asencio. La duració del curs serà de 25 hores i el seu objectiu és aconseguir un aprenentatge global del valencià fent especial insistència en l’expressió oral i escrita de l’alumnat. Es tracta d’un curs intensiu que prepara als alumnes i alumnes per a examinar-se en les convocatòries de la Junta Qualificadora.

Ja al mes de setembre, del dia 5 al dia 9, tindrà lloc el curs “Introducció a les tècniques d’adquisició remota i obtenció de models de superfície d’objectes i paisatges”, els docents dels quals seran Adrián Riquelme i J. A. Huesca. El curs tindrà una duració de 25 hores i els seus objectius es basen a adquirir coneixements bàsics de les tècniques d’adquisició remotes i conéixer la manera d’aconseguir models de superfície mitjançant instrumentació làser escàner i càmeres fotogràfiques.

No existeixen requisits previs per a la matriculació per a tots dos cursos, únicament ser majors de 18 anys. Els cursos estan subvencionats per l’Ajuntament de Crevillent, per la qual cosa són totalment gratuïts per a l’alumnat, ja que s’assumeix la totalitat del seu cost.

La matrícula es realitzarà de manera electrònica al web https://cultura.umh.es/es/cursos-de-estiu/cursos-de-estiu/ i les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. Per a realitzar la matrícula s’ha d’entrar en el catàleg, punxar damunt del curs seleccionat per a accedir-hi i en la part dreta apareix: «ACÍ PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA». El contacte per a qualsevol dubte és cursosdeverano@umh.es .

Els Cursos d’Estiu UMH són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits ECTS (25 hores= 1 crèdit). S’entregarà un diploma a l’alumnat que participe a un mínim del 85% del curs. El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, i la tècnica de cultura, Ana Satorre, conviden a formalitzar la matrícula al més prompte possible davant l’elevada demanda de places.

 

Abierto el plazo de inscripción para los Cursos de Verano de la UMH en Crevillent

 

  • El curso “El valencià per a comunicar V” se desarrollará del 4 al 8 de julio y el de “Introducción a las técnicas de adquisición remota y obtención de modelos de superficie de objetos y paisajes” del 5 al 9 de septiembre. Las inscripciones se realizan online y ambas formaciones son gratuitas al estar subvencionadas por el Ayuntamiento de Crevillent

Crevillent (22/06/2022).- Ayer se presentaron en la Casa de Cultura los dos cursos de verano de la Universidad Miguel Hernández que tendrán lugar este año en Crevillent con el objetivo de acercar a todos los ciudadanos y ciudadanas, sin requisitos previos, la formación universitaria.

Durante el próximo mes, concretamente del 4 al 8 de julio, se desarrollará en la Casa Municipal de Cultura de 16 a 21 horas el curso “El valencià per a comunicar V”, cuya docente será Rosa María Asencio Asencio. La duración del curso será de 25 horas y su objetivo es conseguir un aprendizaje global del valenciano haciendo especial insistencia en la expresión oral y escrita del alumnado. Se trata de un curso intensivo que prepara a los alumnos y alumnas para examinarse en las convocatorias de la Junta Qualificadora.

Ya en el mes de septiembre, del día 5 al día 9, tendrá lugar el curso “Introducción a las técnicas de adquisición remota y obtención de modelos de superficie de objetos y paisajes”, cuyos docentes serán Adrián Riquelme y J. A. Huesca. El curso tendrá una duración de 25 horas y sus objetivos se basan en adquirir conocimientos básicos de las técnicas de adquisición remotas y conocer la manera de conseguir modelos de superficie mediante instrumentación láser escáner y cámaras fotográficas.

No existen requisitos previos para la matriculación para ambos cursos, únicamente ser mayores de 18 años. Los cursos están  subvencionados por el Ayuntamiento de Crevillent, por lo que son totalmente gratuitos para el alumnado, asumiendo la totalidad del coste de los mismos.

La matrícula se realizará de forma electrónica en la web https://cultura.umh.es/es/cursos-de-estiu/cursos-de-estiu/ y las plazas se adjudicarán por riguroso orden de inscripción. Para realizar la matrícula se debe entrar en el catálogo, pinchar encima del curso seleccionado para acceder al mismo y en la parte derecha aparece: «AQUÍ PREINSCRIPCIÓN Y MATRÍCULA». El contacto para cualquier duda es cursosdeverano@umh.es .

Los Cursos de Verano UMH son susceptibles de ser reconocidos como créditos ECTS (25 horas= 1 crédito).  Se entregará un diploma al alumnado que participe a un mínimo del 85% del curso. El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, y la técnica de cultura, Ana Satorre, invitan a formalizar la matrícula lo antes posible ante la elevada demanda de plazas

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies