Comença la campanya «Llegir en valencià per a canviar el món»

11 relats escrits i il·lustrats per valencians i valencianes dedicats als ODS (Objectius per a un Desenvolupament Sostenible). La col·lecció es pot adquirir els dissabtes i diumenges per 1 euro amb els diaris ‘Levante’ i ‘Información’

Crevillent (22/06/2022).- Onze relats escrits per autores i autors valencians dedicats als ODS (Objectius per a un Desenvolupament Sostenible); Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos i Andreu Escrivà. La col·lecció compta amb cobertes dissenyades a propòsit per a la campanya per il·lustradors i il·lustradores valencians, com són Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente i José Luis Arroyo.

La col·lecció «Llegir en valencià per a canviar el món» arriba als quioscos el diumenge 19 de juny amb el llibre Marina i el misteri de l’aigua, escrit per Jovi Lozano-Seser, gratuït amb la compra del diari Levante-EMV. La campanya ens permetrà conéixer de primera mà les històries que, a partir d’un o diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible, han imaginat els nostres autors i autores, i van acompanyades d’un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes; una secció explicativa que amplia la informació sobre els ODS i recomanacions de llibres d’autors i autores valencians.

Els llibres es podran aconseguir per només 1 euro cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV a partir del 19 de juny. Igualment, la col·lecció es podrà obtenir també amb el diari Información a partir del 3 de juliol.

«Llegir en valencià» és una campanya de promoció de la lectura en la nostra llengua en què col·labora la Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, amb l’objectiu comú de fomentar la lectura i promocionar el valencià. Podreu trobar tota la informació en l’enllaç: https://www.llegirenvalencia.org/llegir2022/

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” adquirirà els exemplars i estaran disponibles pròximament per als crevillentins i crevillentines.

Ara, llegir en valencià, més fàcil que mai!

 

Empieza la campaña «Leer en valenciano para cambiar el mundo»

 

  • 11 relatos escritos e ilustrados por valencianos y valencianas dedicados a los ODS (Objetivos para un Desarrollo Sostenible). La colección se puede adquirir los sábados y domingos por 1 euro con los diarios ‘Levante’ e ‘Información’

Crevillent (22/06/2022).- Once relatos escritos por autoras y autores valencianos dedicados a los ODS (Objetivos para un Desarrollo Sostenible); Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos y Andreu Escrivà. La colección cuenta con cubiertas diseñadas a propósito para la campaña por ilustradoras e ilustradores valencianos, como son Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente y José Luis Arroyo.

La colección «Llegir en valencià per a canviar el món» llega a los quioscos el domingo 19 de junio con el libro Marina i el misteri de l’aigua, escrito por Jovi Lozano-Seser, gratuito con la compra del diario Levante-EMV. La campaña nos permitirá conocer de primera mano las historias que, a partir de uno o varios Objetivos de Desarrollo Sostenible, han imaginado nuestros autores y autoras, y van acompañadas de un glosario con la definición de las palabras menos conocidas; una sección explicativa que amplía la información sobre los ODS y recomendaciones de libros de autoras y autores valencianos.

Los libros se podrán conseguir por solo 1 euro cada sábado y domingo con el diario Levante-EMV a partir del 19 de junio. Igualmente, la colección se podrá obtener también con el diario Información a partir del 3 de julio.

«Llegir en valencià» es una campaña de promoción de la lectura en nuestra lengua en la que colabora la Diputació de València, a través de la Unidad de Normalización Lingüística, con el objetivo común de fomentar la lectura y promocionar el valenciano. Podréis encontrar toda la información en el enlace: https://www.llegirenvalencia.org/llegir2022/

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” adquirirá los ejemplares y estarán disponibles próximamente para los crevillentinos y crevillentinas.

Ahora, leer en valenciano, ¡más fácil que nunca!

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies