Comença el voluntariat per a previndre incendis a la Serra de Crevillent durant l’estiu

Medi Ambient rep una ajuda de Conselleria de 8.346 euros per a costejar les despeses de la vigilància que desenvoluparan les entitats crevillentines i clubs esportius durant els mesos de juliol i agost

Crevillent (05/07/2022).- La Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic de Crevillent ha aconseguit un any més una subvenció per a la realització de les activitats de voluntariat ambiental en matèria de prevenció d’incendis forestals durant aquest estiu.

Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Estefanía Salinas Peral, l’Ajuntament ha rebut 8.346,86 euros de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a costejar les despeses derivades de les tasques de vigilància a la serra de Crevillent, com ara dietes, combustibles, assegurances de responsabilitat civil, vestuari i equipament per a les persones que participen en el voluntariat.

Aquestes tasques es duran a terme durant juliol i agost a fi de previndre incendis i preservar l’entorn, col·laborar en la sensibilització mediambiental i incentivar a la protecció i conservació del nostre patrimoni natural per diversos col·lectius de la localitat, i que aquesta vegada seran: Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, Club Esportiu de Caça «La Totovía», Club Atletisme Marathon Crevillent, Club Ciclista Crevillent i «Jaume el Barbut», Colla Ecologista-cultural «El Campanà», Associació «Amics de la Natura», i Assemblea Local Creu Roja Crevillent.

Estefanía Salinas Peral ha indicat que enguany el voluntariat s’ha organitzat seguint les directrius marcades pels dos tècnics de Medi Ambient i el tècnic d’Emergències de l’Ajuntament de Crevillent i ha volgut agrair de nou la participació de “tots els voluntaris i voluntàries que durant els mesos més calorosos de l’any es bolquen en la vigilància d’un dels nostres tresors naturals, com és la serra de Crevillent”.

Comienza el voluntariado para prevenir incendios en la Sierra de Crevillent durante el verano

 

  • Medio Ambiente recibe una ayuda de Conselleria de 8.346 euros para costear los gastos de la vigilancia que desarrollarán las entidades crevillentinas y clubes deportivos durante los meses de julio y agosto

Crevillent (05/07/2022).- La Concejalía de Medio Ambiente y Lucha contra el Cambio Climático de Crevillent ha logrado un año más una subvención para la realización de las actividades de voluntariado ambiental en materia de prevención de incendios forestales durante este verano.

Según ha explicado la concejala del área, Estefanía Salinas Peral, el Ayuntamiento ha recibido 8.346,86 euros de la Consellería de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica para costear los gastos derivados de las tareas de vigilancia en la sierra de Crevillent, tales como dietas, combustibles, seguros de responsabilidad civil, vestuario y equipación para las personas que participan en el voluntariado.

Estas tareas se llevarán a cabo durante julio y agosto con el objeto de prevenir incendios y preservar el entorno, colaborar en la sensibilización medioambiental e incentivar a la protección y conservación de nuestro patrimonio natural por varios colectivos de la localidad, y que esta vez serán: Agrupación de Voluntarios de Protección Civil, Club Deportivo de Caza «La Totovía», Club Atletismo Marathon Crevillent, Club Ciclista Crevillent y «Jaume el Barbut», Colla Ecologista-cultural «El Campanà», Asociación «Amics de la Natura», y Asamblea Local Cruz Roja Crevillent.

Estefanía Salinas Peral ha indicado que este año el voluntariado se ha organizado siguiendo las directrices marcadas por los dos técnicos de Medio Ambiente y el técnico de Emergencias del Ayuntamiento de Crevillent y ha querido agradecer de nuevo la participación de “todos los voluntarios y voluntarias que durante los meses más calurosos del año se vuelcan en la vigilancia de uno de nuestros tesoros naturales, como es la sierra de Crevillent”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies