Presentació dels butlletins de novetats d’estiu de la Biblioteca Municipal Enric Valor

Amb motiu de l’arribada de l’estiu s’han editat dos butlletins de recomanacions, un per a adults i un altre dirigit al públic més jove

Entre les activitats programades per a aquests mesos està el taller de dibuix “Crea el teu propi conte”, que es realitzarà a la Biblioteca entre els dies 11 i 15 de juliol de 10 a 13 hores

Crevillent (05/07/2022).-  Aquest mes la Biblioteca edita dos butlletins especials, núm. 128 i 129, amb motiu de l’arribada de l’estiu, un destinat als adults i un altre dirigit als usuaris més joves.

En el b utlletí d’adults es poden trobar publicacions com el Premi Primavera de Novel·la 2022, , Operación Kazán, de Vicente Vallés; El lector fiel, de Max Seeck; Cuándo éramos ayer, de Pilar Eyre; El ball dels estudiants, d’Anna Crusafont; Misteri a Deià, de Xavier Moret o el Premi de novel·la curta Just M. Casero 2021, L’espai d’un instant, de Daniel Cid.

També cal destacar els llibres de la secció d’Autoajuda, com a Respuestas a tu ansiedad, de Gio Zararri; Superhábitos, de Berto Pena o Resetea tu mente. Descubre de lo que eres capaz, del doctor Mario Alonso Puig.

D’altra banda, en aquest butlletí s’ha optat per recomanar pel·lícules premiades o nominades en els Premi Goya. Alguns dels títols recomanats són Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano; Las niñas, de Pilar Palomero; La vida era eso, de David Martín de los Santos o Libertad, de Clara Roquet.

En relació al butlletí destinat al públic infantil-juvenil, s’ha optat en aquesta ocasió per destacar tres de les últimes seccions inaugurades a la biblioteca, la secció d’Influencers i youtubers, la secció Aprenc a llegir i la Bebeteca.

En la primera de les seccions s’han triat llibres que van nàixer en la plataforma Wattpad, una aplicació en línia en què joves promeses de l’escriptura poden donar-se a conéixer amb publicacions gratuïtes en línia i aconseguir que les editorials els acaben publicant els seus llibres en paper. Entre aquests, destaquem títols com Strange, d’Álex Mírez; Antes de diciembre, de Joana Marcus o She is one of the boys, de E. M. Molleja.

En la secció d’Aprenc a llegir podem trobar títols amb els quals els més xicotets s’inicien en la lectura de manera fàcil i divertida, com El clot misteriós, misteriós, d’Enric Lluch; La pelota roja, de Juan Ariona o Jo et llig i tu em contes, de Jesús Ballaz.

En la secció Bebeteca s’han incorporat nous títols com En Polzet, de Ilaria Farlosi; Què necessite quan tinc por?, de Tania García o Emocions! La meva primera biblioteca Montessori.

Quant a les recomanacions, la Biblioteca s’ha volgut unir a l’Agenda 2030 destacant llibres relacionats amb les temàtiques que tracten els Objectius de Desenvolupament Sostenible. L’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible és un pla d’acció, adoptat per l’ONU a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que també té la intenció d’enfortir la pau universal i l’accés a la justícia. L’Agenda planteja 17 Objectius amb 169 metes de caràcter integrat i indivisible que abasten les esferes econòmica, social i ambiental. La Biblioteca abordarà periòdicament cadascun dels objectius, permetent aprofundir en cadascun d’ells a través d’activitats i una selecció de publicacions. En aquesta ocasió, i en referència a l’Objectiu número 1, Fi de la pobresa, s’han destacat títols com Refugiada, de Tessa Julià Dinarès; Sin agua y sin pan, de Luis Amavisca; Els invisibles, de Tom Percival o Me llamo Asetu, de Teresa Sabaté.

Per al mes de juliol s’ha programat un taller de dibuix sota el títol Crea el teu propi conte, a càrrec d’Alfredo Mas. Està dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys i es realitzarà a la Biblioteca entre els dies 11 i 15 de juliol, de 10 a 13 hores. Per a participar-hi serà necessària inscripció prèvia a la Biblioteca.

Durant els mesos d’estiu es podrà participar també en el nou concurs proposat per la Biblioteca, Bookface, l’art de fondre’t amb la portada d’un llibre. Les bases per a participar en el mateix estan disponibles en les xarxes socials i en la pàgina web de la Biblioteca.

Tant la directora de la Biblioteca com el Regidor de Cultura esperen que les activitats programades i les lectures seleccionades siguen del gust del públic i aprofiten l’ocasió per a recordar-los que la Biblioteca està a la disposició dels usuaris durant tot l’estiu, de 9.30 a 13.30 h. i de 17 a 20.30 h., de dilluns a divendres, durant el mes de juliol i de 9.30 a 13.30 h., de dilluns a divendres, durant el mes d’agost. Poden realitzar les seues sol·licituds per a préstec o qualsevol altra consulta a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o en el telèfon 965406510.

Poden trobar més informació en Facebook, Instagram o al web www.crevillent.es en l’apartat de Cultura.

 

 Presentación de los boletines de novedades de verano de la Biblioteca Municipal Enric Valor

 

  • Con motivo de la llegada del verano se han editado dos boletines de recomendaciones, uno para adultos y otro dirigido al público más joven

  • Entre las actividades programadas para estos meses está el taller de dibujo “Crea tu propio cuento”, que se realizará en la Biblioteca entre los días 11 y 15 de julio de 10 a 13 horas

Crevillent (05/07/2022).-  Este mes la Biblioteca edita dos boletines especiales, nº 128 y 129, con motivo de la llegada del verano, uno destinado a los adultos y otro dirigido a los usuarios más jóvenes.

En el boletín de adultos se pueden encontrar publicaciones como el Premio Primavera de Novela 2022, Operación Kazán, de Vicente Vallés; El lector fiel, de Max Seeck; Cuándo éramos ayer, de Pilar Eyre; El ball dels estudiants, de Anna Crusafont; Misteri a Deià, de Xavier Moret o el Premi de novel·la curta Just M. Casero 2021, L’espai d’un instant, de Daniel Cid.

También se ha destacado libros de la sección de Autoayuda, como Respuestas a tu ansiedad, de Gio Zararri; Superhábitos, de Berto Pena o Resetea tu mente. Descubre de lo que eres capaz, del doctor Mario Alonso Puig.

Por otro lado, en este boletín se ha optado por recomendar películas premiadas o nominadas en los Premio Goya. Algunos de los títulos recomendados son Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano; Las niñas, de Pilar Palomero; La vida era eso, de David Martín de los Santos o Libertad, de Clara Roquet.

En relación al boletín destinado al público infantil-juvenil, se ha optado en esta ocasión por destacar tres de las últimas secciones inauguradas en la biblioteca, la sección de Influencers y youtubers, la sección Aprendo a leer y la Bebeteca.

En la primera de las secciones se han elegido libros que nacieron en la plataforma Wattpad, una aplicación online donde jóvenes promesas de la escritura pueden darse a conocer con publicaciones gratuitas online y conseguir que las editoriales les acaben publicando sus libros en papel. Entre estos, destacamos títulos como Strange, de Álex Mírez; Antes de diciembre, de Joana Marcus o She is one of the boys, de E. M. Molleja.

En la sección de Aprendo a leer podemos encontrar títulos con los que los más pequeños se inicien en la lectura de manera fácil y divertida, como El clot misteriós, de Enric Lluch; La pelota roja, de Juan Ariona o Jo et llig i tu em contes, de Jesús Ballaz.

En la sección Bebeteca se han incorporado nuevos títulos como En Polzet, de Ilaria Farlosi; ¿Qué necesito cuando tengo miedo?, de Tania García o Emocions! La meva primera biblioteca Montessori.

En cuanto a las recomendaciones, la Biblioteca se ha querido unir a la Agenda 2030 destacando libros relacionados con las temáticas que tratan los Objetivos de Desarrollo Sostenible. La Agenda 2030 para el Desarrollo Sostenible es un plan de acción, adoptado por la ONU a favor de las personas, el planeta y la prosperidad, que también tiene la intención de fortalecer la paz universal y el acceso a la justicia. La Agenda plantea 17 Objetivos con 169 metas de carácter integrado e indivisible que abarcan las esferas económica, social y ambiental. La Biblioteca abordará periódicamente cada uno de los objetivos, permitiendo ahondar en cada uno de ellos a través de actividades y una selección de publicaciones. En esta ocasión, y en referencia al Objetivo número 1, Fin de la pobreza, se han destacado títulos como Refugiada, de Tessa Julià Dinarès; Sin agua y sin pan, de Luis Amavisca; Els invisibles, de Tom Percival o Me llamo Asetu, de Teresa Sabaté.

Para el mes de julio se ha programado un taller de dibujo bajo el título Crea tu propio cuento, a cargo de Alfredo Mas. Está dirigido a niños y niñas de entre 7 y 12 años y se realizará en la Biblioteca entre los días 11 y 15 de julio, de 10 a 13 horas. Para participar en el mismo será necesaria inscripción previa en la Biblioteca.

Durante los meses de verano se podrá participar también en el nuevo concurso propuesto por la Biblioteca, Bookface, el arte de fundirte con la portada de un libro. Las bases para participar en el mismo están disponibles en las RRSS y en la página web de la Biblioteca.

Tanto la directora de la Biblioteca como el Concejal de Cultura esperan que las actividades programadas y las lecturas seleccionadas sean del agrado del público y aprovechan la ocasión para recordarles que la Biblioteca está a disposición de los usuarios durante todo el verano, de 9:30 a 13:30 h. y de 17 a 20:30 h., de lunes a viernes, durante el mes de julio y de 9:30 a 13:30 h., de lunes a viernes, durante el mes de agosto. Pueden realizar sus solicitudes para préstamo o cualquier otra consulta a través del correo electrónico biblioteca@crevillent.es o en el teléfono 965406510.

Pueden encontrar más información en Facebook, Instagram o en la web www.crevillent.es en el apartado de Cultura.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies