Les Nits de Comèdia a la Fresca porten quatre humoristes a Crevillent i pedanies

Kalderas actuarà a l’Estació, Rubén Serrano al Calvari, David Domínguez a El Realengo i El Famoso Trino i J.M. Martínez a San Felipe Neri

Crevillent (25/07/2022).- La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Crevillent ha organitzat per a aquest estiu les Nits de Comèdia a la Fresca. Quatre monologuistes actuaran a Crevillent i les seues pedanies: Kalderasel diumenge 31 de juliol al barri de l’Estació, Rubén Serrano el dissabte 6 d’agost al passeig del Calvari, David Domínguez el dissabte 13 d’agost a la plaça d’El Realengo i el duo format per J.M. Martínez i El Famoso Trino el dissabte 20 d’agost a la plaça Villa Real de San Felipe Neri. Totes les actuacions seran gratuïtes fins a completar l’aforament.

La regidora de l’àrea, Ana Vanesa Mas, ha afirmat que “aquest tipus de programació cultural i d’oci és una manera de connectar amb la ciutadania de Crevillent i de treballar colze a colze amb les associacions de veïns i veïnes de tots els barris i pedanies del municipi”, així com una manera de “programar activitats a l’aire lliure durant la nit en els mesos d’estiu per a contribuir a la vida cultural crevillentina”.

El monologuista murcià Kalderas, amb més de 15 anys de trajectòria professional, actuarà el diumenge 31 de juliol al parc de l’Estació de Crevillent a partir de les 21:00 hores, una actuació que està emmarcada en el programa de festes del barri.

El dissabte 6 d’agost a les 21:00 hores serà el torn de Rubén Serrano, que portarà el seu espectacle al passeig del Calvari en el marc de les festes de Sant Gaietà. L’humorista compta amb col·laboracions televisives en programes com “Zapeando” de La Sexta o “Got Talent” de Telecinco, a més de ser guanyador de diferents concursos em l’àmbit nacional.

L’humorista David Domínguez portarà el seu espectacle “¿Seré yo raro?” el dissabte 13 d’agost a les 21:00 hores a la plaça d’El Realengo. Domínguez va començar la seua carrera com a monologuista després de guanyar un concurs de monòlegs i ha col·laborat en programes de la Cadena SER.

El dissabte 20 d’agost a les 21:00 hores a la plaça Villa Real de San Felipe Neri tanca el cicle de Nits de Comèdia a la Fresca l’actuació de la parella formada per J.M. Martínez i El Famoso Trino amb l’espectacle “Onomatopeya”. Els dos humoristes portaran gags i personatges del show “La voz del becario”, així com també inclouran parts d’improvisació.

Las Noches de Comedia a la Fresca traen a cuatro humoristas a Crevillent y pedanías

 

  • Kalderas actuará en La Estación, Rubén Serrano en el Calvario, David Domínguez en El Realengo y El Famoso Trino y J.M. Martínez en San Felipe Neri

Crevillent (21/07/2022).-   La Concejalía de Participación Ciudadana del

Ayuntamiento de Crevillent ha organizado para este verano las Noches de Comedia a la Fresca. Cuatro monologuistas actuarán en Crevillent y sus pedanías: Kalderas el domingo 31 de julio en el barrio de la Estación, Rubén Serrano el sábado 6 de agosto en el paseo del Calvario, David Domínguez el sábado 13 de agosto en la plaza de El Realengo y el dúo formado por J.M. Martínez y El Famoso Trino el sábado 20 de agosto en la plaza Villa Real de San Felipe Neri. Todas las actuaciones serán gratuitas hasta completar el aforo.

La concejala del área, Ana Vanesa Mas, ha afirmado que “este tipo de

programación cultural y de ocio es una manera de conectar con la ciudadanía de Crevillent y de trabajar codo con codo con las asociaciones de vecinos y vecinas de todos los barrios y pedanías del municipio”, así como una forma de “programar actividades al aire libre durante la noche en los meses de verano para contribuir a la vida cultural crevillentina”.

El monologuista murciano Kalderas, con más de 15 años de trayectoria professional, actuará el domingo 31 de julio en la Estación de Crevillent a partir de las 21:00 horas, una actuación que está enmarcada en el programa de fiestas del barrio.

El sábado 6 de agosto a las 21:00 horas será el turno de Rubén Serrano que llevará su espectáculo al paseo del Calvario en el marco de las fiestas de San Galletano. El humorista cuenta con colaboraciones televisivas en el programa Zapeando de la Sexta o Got Talent de Telecinco, además de ser ganador de diferentes concursos a nivel nacional.

El humorista David Domínguez llevará su espectáculo: «¿Seré yo raro?» el sábado 13 de agosto a las 21:00 horas en la plaza del Realengo. Domínguez empezó su carrera como monologuista después de ganar un concurso de monólogos y ha colaborado en programas de la Cadena SER.

El sábado 20 de agosto a las 21:00 horas en la plaza Villa Real de San Felipe Neri cierra el ciclo de Noches de Comedia al Fresco la actuación de la pareja formada por J.M. Martínez y El Famoso Trino con el espectáculo «Onomatopeya». Los dos humoristas traerán gags y personajes del show «La voz del bacario», así como también incluirán partes de improvisación.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies