Igualtat presenta la campanya ‘Alça el vol’ per a commemorar el 25N, Dia contra la violència masclista

La psicòloga María Esclapez fa una xerrada sobre el seu llibre “Me quiero, te quiero” el 24 de novembre al Centre Jove

 

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Crevillent ha presentat la campanya “Alça el vol” en motiu del 25 de novembre, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Durant aquesta campanya es penjaran una sèries de cartells informatius per a Crevillent amb lemes contra la violència masclista i la psicòloga il·licitana María Esclapez, amb més de 330.000 seguidors a Instagram, farà una xarrada en contra de la violència contra les dones adreçada als estudiants de secundària el matí del 24 de novembre. A més, per la vesprada d’eixe mateix dia, presentarà al Centre Jove el seu últim llibre “Me quiero, te quiero”, que aporta ferramentes per a saber identificar actituds tòxiques a les relacions de parella i, d’aquesta manera, combatre la violència contra les dones.

La regidora de l’àrea, Ana Vanessa Mas, ha assegurat que “Crevillent és un municipi compromès en la lluita contra la violència de gènere i que treballa dia a dia per a aconseguir que el poble siga un espai segur per a les dones. El 25 de novembre ens recorda que hem de treballar els 365 dies de l’any per a acabar amb aquesta xacra”.

Així mateix, Mas ha destacat “la participació d’una persona com María Esclapez, amb un contingut a les xarxes que ha aconseguit apel·lar a la població més jove i que anirà als dos IES de Crevillent durant el matí del 24 de novembre per a portar eixe missatge tan necessari a la joventut crevillentina”.

El dijous 24 de novembre a les 10:30 hores María Esclapez estarà a la Casa de Cultura fent la xarrada per als joves, mentre que per la vesprada, a les 19:00 hores, farà la presentació de “Me quiero, te quiero” al Centre Jove.

La programació de la campanya “Alça el vol” culmina el dia 25 de novembre amb la lectura d’un manifest a la plaça de l’Alcalde Manuel Menargues, mentre que els cartells de la campanya de sensibilització seguiran penjant uns dies més.

Igualdad presenta la campaña ‘Alça el vol’ para conmemorar el 25N, Día contra la violencia machista

 

  • La psicóloga María Esclapez imparte una charla sobre su libro “Me quiero, te quiero” el 24 de noviembre en el Centre Jove

La Concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de Crevillent ha presentado la campaña “Alça el vol” con motivo del 25 de noviembre, el Día internacional para la eliminación de la violencia contra las mujeres. Durante esta campaña se colgarán una series de carteles informativos por Crevillent con lemas contra la violencia machista y la psicóloga ilicitana María Esclapez, con más de 330.000 seguidores en Instagram, impartirá una charla en contra de la violencia contra las mujeres dirigida a los estudiantes de secundaria la mañana del 24 de noviembre. Además, por la tarde de ese mismo día, presentará en el Centro Joven su último libro “Me quiero, te quiero”, que aporta herramientas para saber identificar actitudes tóxicas en las relaciones de pareja y, de este modo, combatir la violencia contra las mujeres.

La concejal del área, Ana Vanessa Mas, ha asegurado que “Crevillent es un municipio comprometido en la lucha contra la violencia de género y que trabaja día a día para conseguir que el pueblo sea un espacio seguro para las mujeres. El 25 de noviembre nos recuerda que tenemos que trabajar los 365 días del año para acabar con esta lacra”.

Así mismo, Mas ha destacado “la participación de una persona como María Esclapez, con un contenido en las redes que ha conseguido apelar a la población más joven y que irá a los dos IES de Crevillent durante la mañana del 24 de noviembre para llevar ese mensaje tan necesario a la juventud crevillentina”.

El jueves 24 de noviembre a las 10:30 horas María Esclapez estará en la Casa de Cultura haciendo la charla para los jóvenes, mientras que por la tarde, a las 19:00 horas, hará la presentación de “Me quiero, té quiero” en el Centre Jove.

La programación de la campaña “Alça el vol” culmina el día 25 de noviembre con la lectura de un manifiesto en la plaza del Alcalde Manuel Menargues, mientras que los carteles de la campaña de sensibilización seguirán colgando unos días más.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies