L’Ajuntament de Crevillent celebra el Ple Infantil amb motiu del Dia de la Constitució

  • L’alumnat dels col·legis Ntra. Sra. del Carmen i Párroco Francisco Mas elegeix com a alcaldessa a Kautbar El Madani mitjançant una votació democràtica en les urnes

 Hui dimecres, 7 de desembre, s’han reunit els i les alumnes del col·legi Párroco Francisco Mas i del col·legi Ntra. Sra. del Carmen per a realitzar un Ple Infantil a l’Ajuntament de Crevillent. 

Durant l’acte, l’alumnat ha estat acompanyat en el Saló de Plens per l’alcalde, José Manuel Penalva, la regidora de Presidència, Comunicació Institucional i Protocol, Noemí Candela i el regidor d’Educació, Jesús Ruiz, que els han guiat per a donar-los a conéixer el funcionament de les sessions plenàries municipals.

Els escolars han simulat conformar una Corporació municipal, amb els seus regidors i regidores asseguts en els respectius llocs dins del Saló de Plens. A més, mitjançant l’ús de paperetes i una urna, per votació popular, Kautbar El Madani ha sigut elegida alcaldessa infantil. Després d’això, cada representant de l’equip de govern infantil ha realitzat una intervenció per a explicar les seues competències, incloent-hi la recentment nomenada alcaldessa. 

Cal destacar que en l’acte s’ha fet lliurament d’una medalla a cada regidor i regidora infantil. Des de l’administració local es destaca l’interés i l’entrega excepcional mostrats per l’alumnat, així com la necessitat d’educar en democràcia a les i els més joves, a més de transmetre’ls l’amor pel treball comunitari que es realitza des de les institucions públiques. 

El Ayuntamiento de Crevillent celebra el Pleno Infantil con motivo del Día de la Constitución

  • El alumnado de los colegios Nuestra Señora del Carmen y Párroco Francisco Mas elige como alcaldesa a Kautbar El Madani mediante una votación democrática en las urnas

Hoy miércoles, 7 de diciembre, se han reunido los alumnos y alumnas del colegio Párroco Francisco Mas y del colegio Nuestra Señora del Carmen para realizar un Pleno Infantil en el Ayuntamiento de Crevillent. 

Durante el evento, el alumnado ha estado acompañado en el Salón de Plenos por el alcalde, José Manuel Penalva, la concejala de Presidencia, Comunicación Institucional y Protocolo, Noemí Candela y el concejal de Educación, Jesús Ruiz, quienes les han guiado para darles a conocer el funcionamiento de las sesiones plenarias municipales.

Los escolares han simulado conformar una Corporación municipal, con sus concejales y concejalas sentados en sus respectivos lugares dentro del Salón de Plenos. Además, mediante el uso de papeletas y una urna, por votación popular, Kautbar El Madani ha sido elegida alcaldesa infantil. Tras ello, cada representante del equipo de gobierno infantil ha realizado una intervención para explicar sus competencias, incluyendo a la recién nombrada alcaldesa. 

Cabe destacar que en el acto se ha hecho entrega de una medalla a cada regidor y regidora infantil. Desde la administración local se destaca el interés y entrega excepcional mostrada por el alumnado, así como la necesidad de educar en democracia a las y los más jóvenes, además de transmitirles el amor por el trabajo comunitario que se realiza desde las instituciones públicas. 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies