El dissabte, 10 de desembre, en el Parc Nou de Crevillent es repartiran quadernets d’activitats als xiquets i xiquetes

La Regidoria de Parcs i Jardins i de Comunicació ha desenvolupat un quadernet perquè els més xiquets coneguen millor el Parc Nou i la seua fauna i flora, a més de realitzar diverses activitats i tallers

 

Crevillent (09/12/2022).-L’Ajuntament de Crevillent ha organitzat una sèrie d’activitats per a dissabte que ve, 10 d’Octubre, en el Parc Nou. L’objectiu fonamental d’aquestes és conéixer la flora i fauna, a més dels diferents racons nous de l’icònic parc.

També, a partir de les 11.00 h., es repartiran de manera gratuïta uns quadernets desenvolupats per la Regidoria de Parcs i Jardins i Comunicació. Cal destacar que està adaptat per a xiquets amb diversitat funcional, ja que inclouen pictogrames i una tipografia inclusiva perquè tothom puga comprendre el seu contingut. Aquests quadernets contenen activitats enfocades a conéixer la fauna i flora local, a més de passatemps clàssics, un mapa del parc i un conte popular entre altres coses.

S’han imprés 3.000 exemplars, ja que estan destinats a la població d’entre 3 i 12 anys, i és la xifra estimada. Malgrat això, s’imprimiran més exemplars en un futur si aquests s’esgoten. A part d’en el Parc Nou, també es podran aconseguir a l’ajuntament, el Centre Jove i l’Agència Local de Desenvolupament a partir del següent dilluns.

La regidor de Serveis Públics, Noemí Candela, ha declarat que “creiem que és important que materials d’aquest tipus es desenvolupen per part de les administracions públiques, perquè xiquetes i xiquets puguen trobar al parc un lloc que identifiquen com a seu propi, a més de poder identificar els diferents elements que conformen l’ecosistema local”.

Quant a les activitats, es desenvoluparan d’11.00 a 13.00 h., i tindran com a objectiu conéixer una mica més la naturalitza que ens embolica i apropar als xiquets i xiquetes del municipi a les metes de desenvolupament sostenibles que des de l’Ajuntament es pretenen aconseguir

El sábado, 10 de diciembre, en el Parc Nou de Crevillent se repartirán cuadernillos de actividades a los niños y niñas

 

  • La Concejalía de Parques y Jardines y de Comunicación han desarrollado un cuadernillo para que los más peques conozcan mejor el Parc Nou y su fauna y flora, además de realizar diversas actividades y talleres

Crevillent (09/12/2022).-El Ayuntamiento de Crevillent ha organizado una serie de actividades para el próximo sábado, 10 de Octubre, en el Parc Nou. El objetivo fundamental de estas es conocer la flora y fauna, además de los distintos rincones nuevos del icónico parque.

También, a partir de las 11:00 h., se repartirán de manera gratuita unos cuadernillos desarrollados por la Concejalía de Parques y Jardines y Comunicación. Cabe destacar que está adaptado para niños con diversidad funcional, ya que incluyen pictogramas y una tipografía inclusiva para que todo el mundo pueda comprender su contenido. Estos cuadernillos contienen actividades enfocadas a conocer la fauna y flora local, además de pasatiempos clásicos, un mapa del parque y un cuento popular entre otras cosas.

Se han impreso 3.000 ejemplares, ya que están destinados a la población de entre 3 y 12 años, y es la cifra estimada. A pesar de ello, se imprimirán más ejemplares en un futuro si estos se agotan. A parte de en el Parc Nou, también se podrán conseguir en el ayuntamiento, el Centre Jove y la Agencia Local de Desarrollo a partir del siguiente lunes.

La concejal de Servicios Públicos, Noemí Candela, ha declarado que “creemos que es importante que materiales de este tipo se desarrollen por parte de las administraciones públicas, para que niñas y niños puedan encontrar en el parque un lugar que identifiquen como suyo propio, además de poder identificar los diferentes elementos que conforman el ecosistema local”.

En cuanto a las actividades, se desarrollarán de 11:00 a 13:00 h., y tendrán como objetivo conocer un poco más la naturaliza que nos envuelve y acercar a los niños y niñas del municipio a las metas de desarrollo sostenibles que desde el Ayuntamiento se pretenden alcanzar.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies