La Biblioteca presenta el butlletí de novetats i activitats de maig
- Al número 138 d’aquesta publicació trobarem, entre d’altres, un homenatge a Chavela Vargas, nous llibres i recomanacions i un taller de creació de teatre d’ombres xineses.
Aquest mes, la Biblioteca Municipal Enric Valor recorda la figura de Chavela Vargas a través de la biografia il·lustrada “Chavela. La chamana”. Amiga de l’ànima de Frida Kahlo i de Diego Rivera, de Pablo Neruda, de Joaquín Sabina i de Pedro Almodóvar, Chavela representa l’esperit d’una època que va veure nàixer el futur a base de revolucions, guitarres, addiccions i desamors. Aquest llibre recupera els moments que van forjar la llegenda, i els dona vida a través de les pintures de l’artista Irene Mala.
Entre les novetats d’aquest mes destaquem El ladrón de rostros, d’Ibon Martín; La dama del lago, de Laura Lippman; Quan el món es va trencar, de John Boyne o El boig dels ocells, de Care Santos.
Pel que fa a les novetats per al públic infantil i juvenil, podran trobar títols d’algunes de les seccions per temàtiques que té la Biblioteca Municipal, com Dones negres en la ciència, de la secció de “Mujeres en la historia”; El abuelo de los pantalones rosas, de la secció de “Emociones”; La Tina i en Pop. No vull anar a dormir!, de la secció de “Hábitos personales” o La pandilla de los 11, de la secció de “Sociedad”.
Les recomanacions d’aquest mes es continuen basant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i es centra en aquesta ocasió en l’Objectiu 10: Reducció de les desigualtats. L’ODS 10 pretén reduir la desigualtat d’ingressos i oportunitats entre països i dins d’ells: reduint la pobresa en les zones més desfavorides del planeta, promovent la inclusió social, econòmica i política de totes les persones, especialment dels grups vulnerables. Entre les publicacions seleccionades trobem títols com Migrantes, d’Issa Watanabe; Un món millor. Drets de l’infant,, d’Anna Gasol o Cómo crear un mundo mejor, de Keilly Swift
Pel que fa a les activitats programades per a aquest mes, el dia 5, a les 18.00 h., tindrà lloc el taller “Creación de un teatro de sombras chinas”, dirigit al públic infantil entre 7 i 12 anys. Per participar-hi, serà necessària inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal.
D’altra banda, el dijous dia 25 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura d’Adults. En aquesta ocasió es debatrà entorn de la lectura de Pluja d’estels, de Laia Aguilar, en una sessió moderada per Conxa Guilabert i Glòria Candela. Recordem que, per aquest motiu, la Biblioteca tancarà aquest dia a les 19.30 h.
Tant el Regidor de Cultura com la directora de la Biblioteca esperen que les activitats programades siguen de l’interés del públic i aprofiten l’ocasió per recordar-vos que l’horari d’obertura de la Biblioteca és de 9.30 a 13.30 h. i de 17 a 20.30 h., de dilluns a divendres i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h. Podeu realitzar les vostres sol·licituds per a préstec o qualsevol altra consulta a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o al telèfon 965406510.
Podeu trobar més informació a Facebook, Instagram o a la web www.crevillent.es en l’apartat de Cultura.
La Biblioteca presenta el boletín de novedades y actividades de mayo
- En el número 138 de esta publicación encontraremos, entre otros, un homenaje a Chavela Vargas, nuevos libros y recomendaciones y un taller de creación de teatro de sombras chinas
Este mes, la Biblioteca Municipal Enric Valor recuerda la figura de Chavela Vargas a través de la biografía ilustrada “Chavela. La chamana”. Amiga del alma de Frida Kahlo y de Diego Rivera, de Pablo Neruda, de Joaquín Sabina y de Pedro Almodóvar, Chavela representa el espíritu de una época que vio nacer el futuro a base de revoluciones, guitarras, adicciones y desamores. Este libro recupera los momentos que forjaron la leyenda, y les da vida a través de las pinturas de la artista Irene Mala.
Entre las novedades de este mes destacamos El ladrón de rostros, de Ibon Martín; La dama del lago, de Laura Lippman; Quan el món es va trencar, de John Boyne o El boig dels ocells, de Care Santos.
En cuanto a las novedades para público infantil y juvenil, podrán encontrar títulos de algunas de las secciones por temáticas que tiene la Biblioteca Municipal, como Dones negres en la ciència, de la sección de “Mujeres en la historia”; El abuelo de los pantalones rosas, de la sección de “Emociones”; La Tina i en Pop. No vull anar a dormir!, de la sección de “Hábitos personales” o La pandilla de los 11, de la sección de “Sociedad”.
Las recomendaciones de este mes continúan basándose en los Objetivos de Desarrollo Sostenible de la Agenda 2030, centrándose en esta ocasión en el Objetivo 10: Reducción de las desigualdades. El ODS 10 pretende reducir la desigualdad de ingresos y oportunidades entre países y dentro de ellos: reduciendo la pobreza en las zonas más desfavorecidas del planeta, promoviendo la inclusión social, económica y política de todas las personas, especialmente de los grupos vulnerables. Entre las publicaciones seleccionadas encontramos títulos como Migrantes, de Issa Watanabe; Un món millor. Drets de l’infant, de Anna Gasol o Cómo crear un mundo mejor, de Keilly Swift
En cuanto a las actividades programadas para este mes, el día 5, a las 18:00 h., tendrá lugar el taller “Creación de un teatro de sombras chinas”, dirigido a público infantil de entre 7 y 12 años. Para participar en el mismo, será necesaria inscripción previa en la Biblioteca Municipal.
Por otro lado, el jueves día 25 tendrá lugar una nueva sesión del Club de Lectura de Adultos. En esta ocasión se debatirá en torno a la lectura de Pluja d’estels, de Laia Aguilar, en una sesión moderada por Conxa Guilabert i Glòria Candela. Recordamos que, por este motivo, la Biblioteca cerrará este día a las 19:30 h.
Tanto el Concejal de Cultura como la directora de la Biblioteca esperan que las actividades programadas sean del interés del público y aprovechan la ocasión para recordarles que el horario de apertura de la Biblioteca es de 9:30 a 13:30 h. y de 17 a 20:30 h., de lunes a viernes y los sábados, de 9:30 a 13:30 h. Pueden realizar sus solicitudes para préstamo o cualquier otra consulta a través del correo electrónico biblioteca@crevillent.es o en el teléfono 965406510.
Pueden encontrar más información en Facebook, Instagram o en la web www.crevillent.es en el apartado de Cultura.