La Societat Unió Musical de Crevillent estrena la seua orquestra amb un Rèquiem de Fauré

La Societat Unió Musical de Crevillent es prepara per a estrenar la seua orquestra per la porta gran. El pròxim dissabte 9 de setembre a les 20:30h, la Parròquia de la Santíssima Trinitat acollirà el ‘Rèquiem de Fauré’, una de les peces funeràries més destacades de la història de la música clàssica. Aquest concert, emmarcat dins de la XX Campanya d’Intercanvis Musicals, compta amb la col·laboració de l’Orquestra de la Societat Musical ‘Santa Cecilia’ de Requena, la Coral Illice Augusta i el Cor de Cambra d’Elx. A més, l’ actuació reunirà solistes com la soprano Pepa García-Maciá, el baríton Víctor Alcañiz, la flautista Olga Ramón i la violinista Roser Penalva. Tots ells dirigits pel mestre Carlos Montesinos, actual director de l’orquestra.

 

Aquest dissabte anem a viure un fet històric per a la nostra societat: el resultat de moltes hores de treball i dedicació de persones com Julián Mas, Salvador Aznar, Roser Penalva, Carlos Ramón i Carlos Montesinos. Sens dubte, aquest primer concert será un recorregut simbòlic per la història de la SUM fins al naixement de l’orquestra, al qual asistirem en eixe precís moment.”, assegura Luis Sempere, president de la Societat Unió Musical de Crevillent.

 

El concert, que també compta amb l’ajuda de l’ajuntament de Crevillent a través del seu Ateneu Municipal, es troba enmarcat dins de la XX campanya d’Intercanvis Musicals, una iniciativa impulsada per la Federació de Societats Musicals amb l’objectiu de promocionar i interrelacionar les diferents agrupacions de la Comunitat Valenciana. “Aquest tipus d’actuacions són necessàries no sols per a suscitar l’interés entre el públic interessat en la música, sinó també per a donar visibilitat a tota la riquesa artística i cultural que posseeix tant el poble de Crevillent, com la resta de la Comunitat Valenciana”, conclou Sempere.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies