Obert el termini per a sol·licitar les beques dirigides a l’alumnat d’Educació Infantil per a la compra de llibres i material escolar

Les ajudes de la Regidoria d’Educació de Crevillent destinades als nivells 2, 3, 4 i 5 anys d’Infantil es poden sol·licitar fins al 24 de setembre i comptaran amb un import de fins a 70 €

 

Crevillent (13/09/2021).- La Regidoria d’Educació informa que ja està oberta la convocatòria per a sol·licitar les beques dirigides a l’adquisició de llibres i/o material escolar per a l’alumnat d’Educació Infantil.

Aquestes ajudes podran ser sol·licitades per les famílies amb filles o fills escolaritzats en els nivells d’Infantil 2, 3, 4 i 5 anys, en centres públics o en centres o aules d’Educació Especial, sempre que estiguen empadronats en el terme municipal de Crevillent fins al divendres 24 de setembre.

Segons indica el regidor d’Educació, Jesús Ruiz, enguany les beques podran arribar fins als 70 € (un 16% més que l’any anterior) i es tramitaran sota cita prèvia, trucant al telèfon 965 40 15 26 (extensions 423 i 412) o acudint al Gabinet Psicopedagògic i Social Escolar Municipal, situat a la Casa de Cultura “José Candela Lledó”).

Les beques començaran a assignar-se a les famílies amb major puntuació en la baremació, valorada en funció de les circumstàncies econòmiques i personals, fins a arribar al total de la quantia assignada a aquest efecte. Excepte en els centres educatius que estiguen treballant amb projectes, en els quals el cost de la beca concedida s’ajustarà al determinat pel centre, no superant en cap circumstància els 70 euros.

Tota la informació sobre les bases de les ajudes i la documentació a presentar, així com l’imprés de sol·licitud, es pot consultar en la web municipal www.crevillent.es, en l’apartat “Beques, subvencions i convenis”, dins de l’àrea d’Educació.

Abierto el plazo para solicitar las becas dirigidas al alumnado de Educación Infantil para la compra de libros y material escolar

 

  • Las ayudas de la Concejalía de Educación de Crevillent destinadas a los niveles 2, 3, 4 y 5 años de Infantil se pueden solicitar hasta el 24 de septiembre y contarán con un importe de hasta 70 €

Crevillent (13/09/2021).- La Concejalía de Educación informa que ya está abierta la convocatoria para solicitar las becas dirigidas a la adquisición de libros y/o material escolar para el alumnado de Educación Infantil.

Estas ayudas podrán ser solicitadas por las familias con hijas o hijos escolarizados en los niveles de Infantil 2, 3, 4 y 5 años, en centros públicos o en centros o aulas de Educación Especial, siempre que estén empadronados en el término municipal de Crevillent hasta el viernes 24 de septiembre.

Según indica el concejal de Educación, Jesús Ruiz, este año las becas podrán llegar hasta los 70 € (un 16% más que el año anterior) y se tramitarán bajo cita previa, llamando al  teléfono 965 40 15 26 (extensiones 423 y 412) o acudiendo al Gabinete Psicopedagógico y Social Escolar Municipal, situado en la Casa de Cultura “José Candela Lledó”).

Las becas comenzarán a asignarse a las familias con mayor puntuación en la baremación, valorada en función de las circunstancias económicas y personales, hasta llegar al total de la cuantía asignada a este fin. Salvo en los centros educativos que estén trabajando con proyectos, en los cuales el coste de la beca concedida se ajustará al determinado por el centro, no superando en ninguna circunstancia los 70 euros.

Toda la información sobre las bases de las ayudas y la documentación a presentar, así como el impreso de solicitud, se puede consultar en la web municipal www.crevillent.es, en el apartado “Becas, subvenciones y convenios”, dentro del área de Educación.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies