El torneig de futbol “Red Thunder Crevillent Cup” alça el teló

Aquest projecte es disputarà en les categories de Benjamí de primer any i Aleví de segon any el pròxim 9 d’abril, i naix amb la il·lusió de convertir-se en una referència futbolística anual a nivell autonòmic i nacional de la mà de l’empresa organitzadora, Red Thunder Sports, i el seu fundador, Juanfran Torres, i amb el suport de l’Ajuntament de Crevillent

 

Crevillent (25/03/2022).- Tret d’eixida per al torneig de futbol Red Thunder Crevillent Cup. Aquest matí s’ha presentat a la Casa de Cultura de Crevillent aquest pioner torneig, que celebrarà la seua primera edició el pròxim 9 d’abril a la Ciutat del Futbol Juanfran Torres.

En la presentació han sigut presents José Manuel Penalva, alcalde de Crevillent, Marcelino Giménez, regidor d’Esports, Juanfran Torres, fundador de Red Thunder Sports, empresa organitzadora del torneig, i Laura García, presidenta d’“El sueño de Vicky”, fundació a la qual aniran dirigits els beneficis. Un import que com aquesta última ha destacat es destinaran a la investigació contra el càncer en xiquets de 2 a 16 anys, primera causa de la seua mort a Espanya.

Com ha explicat el futbolista crevillentí Juanfran Torres, el torneig Red Thunder Crevillent Cup, que es disputarà en les categories de Benjamí de primer any i Aleví de segon any, és un projecte que naix amb la il·lusió de convertir-se en una referència futbolística anual a nivell autonòmic i nacional. Per a això, comptarà amb la presència dels 16 grans equips de la Comunitat Valenciana, com són Valencia CF, Levante UD, Elche CF, CF Intercity, Villarreal CF, Kelme CF, Crevillente Deportivo, a més del Club Atlético de Madrid, com a convidat especial.

A més, el regidor d’Esports ha revelat que aprofitant la gran categoria d’aquest torneig, i gràcies als dos grans equips de treball implicats, es desenvoluparan 12 hores d’activitats complementàries que s’aniran anunciant pròximament i que posaran a Crevillent en el mapa nacional de l’esport. I ha ressaltat que espera que aquesta iniciativa servisca d’al·licient als clubs de la localitat per a millorar i estar a major nivell per a mesurar les seues forces a clubs com l’Atlético de Madrid, el Vila-real o el València.

L’alcalde, per part seua, ha agraït la gran faena realitzada per totes les persones implicades en l’organització d’aquest esdeveniment que servirà per a promocionar l’esport així com la propi municipi, i impulsar la cantera de la localitat. “En el seu moment vaig sol·licitar a Juanfran que, després de la seua gran trajectòria i del seu èxit professional, ara li tocava fer promoció de l’esport a Crevillent. I crec que no sols ha recollit el guant i ha complit les expectatives, sinó que va més enllà, per la qual cosa li estem molt agraïts” ha afirmat José Manuel Penalva. Qui ha aprofitat també per a assenyalar la importància del futbol base: “a aquestes categories les diem inferiors, però no és així. Són les categories superiors perquè ací és on es formaran els grans jugadors i jugadores del futur”.

El torneo de fútbol “Red Thunder Crevillent Cup” alza el telón

 

  • Este proyecto se disputará en las categorías de Benjamín de primer año y Alevín de segundo año el próximo 9 de abril, y nace con la ilusión de convertirse en una referencia futbolística anual a nivel autonómico y nacional de la mano de la empresa organizadora, Red Thunder Sports, y su fundador, Juanfran Torres, y con el apoyo del Ayuntamiento de Crevillent

Crevillent (25/03/2022).- Pistoletazo de salida para el torneo de fútbol Red Thunder Crevillent Cup. Esta mañana se ha presentado en la Casa de Cultura de Crevillent este pionero torneo, que celebrará su primera edición el próximo 9 de abril en la Ciudad del Fútbol Juanfran Torres.

En la presentación han estado presentes José Manuel Penalva, alcalde de Crevillent, Marcelino Giménez, concejal de Deportes, Juanfran Torres, fundador de Red Thunder Sports, empresa organizadora del torneo, y Laura García, presidenta de “El sueño de Vicky”, fundación a la que irán dirigidos los beneficios. Un importe que como esta última ha destacado se destinarán a la investigación contra el cáncer en niños de 2 a 16 años, primera causa de su muerte en España.

Como ha explicado el futbolista crevillentino Juanfran Torres, el torneo Red Thunder Crevillent Cup, que se disputará en las categorías de Benjamín de primer año y Alevín de segundo año, es un proyecto que nace con la ilusión de convertirse en una referencia futbolística anual a nivel autonómico y nacional. Para ello, contará con la presencia de los 16 grandes equipos de la Comunidad Valenciana, como son Valencia CF, Levante UD, Elche CF, CF Intercity, Villarreal CF, Kelme CF, Crevillente Deportivo, además del Club Atlético de Madrid, como invitado especial.

Además, el concejal de Deportes ha desvelado que aprovechando la gran categoría de este torneo, y gracias a los dos grandes equipos de trabajo implicados, se desarrollarán 12 horas de actividades complementarias que se irán anunciando próximamente y que pondrán a Crevillent en el mapa nacional del deporte. Y ha resaltado que espera que esta iniciativa sirva de aliciente a los clubes de la localidad para mejorar y estar a mayor nivel para medir sus fuerzas a clubes como el Atlético de Madrid, el Villarreal o el Valencia.

El alcalde, por su parte, ha agradecido el gran trabajo realizado por todas las personas implicadas en la organización de este acontecimiento que servirá para promocionar el deporte así como la propio municipio, e impulsar la cantera de la localidad. “En su día solicité a Juanfran que, después de su  gran trayectoria y de su éxito profesional, ahora le tocaba hacer promoción del deporte en Crevillent. Y creo que no solo ha recogido el guante y ha cumplido las expectativas, sino que va más allá, por lo que le estamos muy agradecidos” ha afirmado José Manuel Penalva. Quien ha aprovechado también para señalar la importancia del fútbol base: “a estas categorías las llamamos inferiores, pero no es así. Son las categorías superiores porque aquí es donde se van a formar los grandes jugadores y jugadoras del futuro”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies