Marcelino Giménez: “Encara que li pese al PP, el poble de Crevillent prompte podrà gaudir d’un Parc Nou totalment accessible i inclusiu”

“A diferència del Govern del PP que es caracteritzava per la deixadesa i la falta d’interés, en el Govern del Canvi som molt exigents pel que, davant el retard de les obres del Parc Nou, exigirem una indemnització econòmica a l’empresa que podrà superar els 9.000 euros”, assenyala el regidor d’Espais Públics

L’empresa adjudicatària de les obres del Parc Nou va sol·licitar una revisió de preus per a fer front a l’increment del cost de les matèries primeres, una cosa que permet el Reial Decret Llei 3/2022, d’1 de març, per la qual cosa el Partit Popular manipula quan parla de “sobrecostos”, intentant confondre a la ciutadania

Crevillent (31/10/2022).- El regidor d’Espais Públics de Crevillent, Marcelino Giménez, ha eixit al pas de la informació manipulada que ha comunicat el Partit Popular per a explicar alguns aspectes relacionats amb les obres del Parc Nou. “El PP de Crevillent ens critica per complir amb la llei; de sobra saben la legislació vigent i la conjuntura en la qual ens trobem”, afirma l’edil.

Tal com indica Giménez, la modificació de crèdits que ha aprovat l’Ajuntament de Crevillent -i que el PP ha utilitzat de manera enganyosa- no és un sobrecost, sinó que té com a objectiu fer front a la revisió de preus que, regulada pel Reial decret llei 3/2022, d’1 de març, aprovat pel Govern d’Espanya i que pretén donar solució a l’increment de preus que les matèries primeres han experimentat al llarg del 2021 fins a l’actualitat. “Com bé sap el PP són lleis a nivell estatal i nosaltres no podem anar en contra d’elles”, comenta el responsable de l’àrea.

“L’empresa adjudicatària ha sol·licitat una revisió dels preus per a poder fer front al gran increment dels materials de les obres, aquest és el motiu que es destinen 100.000 euros al Parc Nou”, expressa Marcelino Giménez. A més, s’ha aprofitat el tancament temporal del parc municipal per a realitzar altres actuacions complementàries destinades a la millora dels espais i instal·lacions i que no estaven incloses en el projecte.

D’altra banda, l’edil ha afirmat que el Parc Nou ja hauria d’estar obert, per la qual cosa des de l’Ajuntament de Crevillent s’està exigint una penalització a l’empresa per no haver finalitzat les obres encara. “Les dues penalitzacions que fins ara s’han sol·licitat des de l’Ajuntament han vingut per part de l’actual Govern Municipal. A diferència del Govern del PP que es caracteritzava per la deixadesa i la falta d’interés, en el Govern del Canvi som molt exigents amb les obres que es realitzen al nostre poble i a l’hora de millorar Crevillent. Quan estàvem en l’oposició ja érem exigents amb el termini d’execució de les obres i ara que estem en el Govern no ho som menys”, afig el responsable d’Espais Públics.

Respecte al que ells denominen una disminució de la massa forestal, el regidor ha assenyalat que el Partit Popular diu mentides una vegada més ja que no s’ha reduït la massa forestal present al parc sinó que s’ha adaptat a la remodelació dels camins que marca la normativa.

Finalment, Marcelino Giménez ha lamentat que l’empresa haja retardat l’obertura del parc i ha avançat que la previsió és que el Parc Nou reòbriga les seues portes, a molt tardar, dins de 4 setmanes. En paraules del regidor, “una cosa està clara, el parc prompte s’obrirà a tot el poble de Crevillent i serà un parc totalment adaptat i inclusiu on tots els nostres veïns i veïnes podran gaudir i passejar al costat de la seua família i amics, li pese el que li pese al Partit Popular”.

 

Marcelino Giménez: “Aunque le pese al PP, el pueblo de Crevillent pronto podrá disfrutar de un Parc Nou totalmente accesible e inclusivo”

  • “A diferencia del Gobierno del PP que se caracterizaba por la dejadez y la falta de interés, en el Govern del Canvi somos muy exigentes por lo que, ante el retraso de las obras del Parc Nou, vamos a exigir una indemnización económica a la empresa que podrá superar los 9.000 euros”, señala el concejal de Espacios Públicos

  • La empresa adjudicataria de las obras del Parc Nou solicitó una revisión de precios para hacer frente al incremento del coste de las materias primas, algo que permite el Real Decreto-Ley 3/2022, de 1 de marzo, por lo que el Partido Popular miente a sabiendas cuando habla de “sobrecostes”, intentando confundir a la ciudadanía

Crevillent (31/10/2022).- El concejal de Espacios Públicos de Crevillent, Marcelino Giménez, ha salido al paso de la información manipulada que ha comunicado el Partido Popular para explicar algunos aspectos relacionados con las obras del Parc Nou. “El PP de Crevillent nos critica por cumplir con la ley, de sobra saben la legislación vigente y la coyuntura en la que nos encontramos”, afirma el edil.

Tal y como indica Giménez, la modificación de créditos que ha aprobado el Ayuntamiento de Crevillent -y que el PP ha utilizado de forma engañosa- no es un sobrecoste, sino que tiene como objetivo hacer frente a la revisión de precios que, regulada por el Real Decreto-Ley 3/2022, de 1 de marzo, aprobado por el Gobierno de España y que pretende dar solución al incremento de precios que las materias primas han experimentado a lo largo del 2021 hasta la actualidad. “Como bien sabe el PP son leyes a nivel estatal y nosotros no podemos ir en contra de ellas”, comenta el responsable del área.

“La empresa adjudicataria ha solicitado una revisión de los precios para poder hacer frente al gran incremento de los materiales de las obras, este es el motivo de que se destinen 100.000 euros al Parc Nou”, expresa Marcelino Giménez. Además, se ha aprovechado el cierre temporal del parque municipal para realizar otras actuaciones complementarias destinadas a la mejora de los espacios e instalaciones y que no estaban incluidas en el proyecto.

Por otro lado, el edil ha afirmado que el Parc Nou ya debería estar abierto, por lo que desde el Ayuntamiento de Crevillent se está exigiendo una penalización a la empresa por no haber finalizado las obras todavía. “Las dos penalizaciones que hasta ahora se han solicitado desde el Ayuntamiento han venido por parte del actual Gobierno Municipal. A diferencia del Gobierno del PP que se caracterizaba por la dejadez y la falta de interés, en el Govern del Canvi somos muy exigentes con las obras que se realizan en nuestro pueblo y a la hora de mejorar Crevillent. Cuando estábamos en la oposición ya éramos exigentes con el plazo de ejecución de las obras y ahora que estamos en el Gobierno no lo somos menos”, añade el responsable de Espacios Públicos.

Respecto a lo que ellos denominan una disminución de la masa forestal, el concejal ha señalado que el Partido Popular miente una vez más ya que no se ha reducido la masa forestal presente en el parque sino que se ha adaptado a la remodelación de los caminos que marca la normativa.

Por último, Marcelino Giménez ha lamentado que la empresa haya retrasado la apertura del parque y ha adelantado que la previsión es que el Parc Nou reabra sus puertas, a mucho tardar, dentro de 4 semanas. En palabras del concejal, “lo que está claro es que el parque pronto se abrirá a todo el pueblo de Crevillent y será un parque totalmente adaptado e inclusivo del que todos nuestros vecinos y vecinas podrán disfrutar y pasear junto a su familia y amigos, le pese lo que le pese al Partido Popular”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies